Graan is de basis.
10-jarig jubileum.
De Graancirkel bestaat 10 jaar! Ja, de tijd vliegt. We heten jullie van harte welkom in ons familiebedrijf! Met veel energie gaan we op naar de volgende 10 jaar, met ons nichtje Nynke Verloop als nieuwe leidinggevende. Kom gezellig langs!
BROOD & BANKET.
Bij de Graancirkel ligt brood & banket aan de basis van ieder gerecht. Dit wordt namelijk elke dag vers gebakken door De Bakkers van Verloop. Al het brood en gebak wat je bij De Graancirkel eet, is ook te koop in de winkel van de Bakkers van Verloop, die zich in hetzelfde pand bevindt.
EENVOUDIG EN PUUR.
Met eenvoudige, pure ingrediënten zetten wij een smakelijke, eerlijke maaltijd op tafel. Ingrediënten zoals vlees, vis en groenten worden dagelijks aangeleverd door onder andere versmarkt Tres Vers uit Sint Nicolaasga. Voor ons staat kwaliteit het hele jaar door hoog in ‘t vaandel!
LIEFDE VOOR ETEN.
Onze koks maken zoveel mogelijk zelf, van de jam op je croissant tot de bol huzarensalade naast je belegde boterham. Liefde voor goed eten begint met zelf bereiden. Bij ons proef je ’t ambacht!